вівторок, 9 серпня 2016 р.

Найкраща мама




















Ми познайомилися у Facebook, коли я переїхала у столицю Болгарії і шукала нових друзів-українців у Софії. Зізнаюся, за творчістю Каті Бужинської я не слідкувала. Не знала, що талановита красуня у свої 11 років обійшла 260 виконавців і перемогла на пісенному конкурсі, а сьогодні її називають співочим послом України, нагороджують за благодійність і радо зустрічають на сценах світу. Вона співає англійською, італійською, на івриті, іспанською, російською, українською, болгарською! На фото у Fb Катерина випромінює світло поряд з новим чоловіком-болгарином, який з радістю носить вишиванки. Разом виховують 9-річну Оленку і втілюють у життя проект «Діти за мир у всьому світі». На прохання творців бренду Sigi (дитячий одяг) розпитала Катерину Бужинську, народну артистку України, коротко про дівоче.















Про забубони

Катерина не вважала поганою прикметою купувати одяг до народження донечки. Була впевнена, що все буде добре. Так і сталося – народилася красива і здорова дівчинка, на яку вже чекав солідний гардероб. Першу святкову сукню своїй донечці купила на честь хрестин – білу з мереживом. Катерина і досі її зберігає. 




















Про мрії і покарання

Сама ж співачка була дівчинкою з манерами хлопчика. Гралася у компанії хлопчаків у дворі. Тому і правила гри «чоловічі» -  не до суконь і ляльок. Але змалечку саме на сцені мріяла виглядати вишукано, елегантно та вражаюче. У школі – лише головні ролі. Тож під час новорічного ранку Катерина знайшла спосіб виглядати найкрасивішою у класі – порізала і перетворила мамину розкішну люрексову сукню на своє святкове вбрання. У мами шок, а у Каті – вечір у кутку і ніякого виступу на сцені. Для дівчинки то було великим покаранням. З того часу до сценічного образу Катерина Бужинська ставиться дуже прискіпливо - ніколи не дозволяє собі виходити у повсякденному одязі на сцену. Співачка інколи сама робить ескізи, співпрацює з дизайнерами Діаною Дорожкіною, Ганною Бабенко, Стелою Шаховською, Альоною Олейник, Вікторією Гресь, дизайнерами ТМ «УкрШик», Оксаною Полонець, Світланою Теренчук. Відкриттям вважає Ольгу Шинкаренко, Людмилу Кущенко, Євгенію Карай, а дизайнерські речі – неповторними. 





















Про критику
Катерина тішиться, що дочка Оленка зараз мріє не про сукні, а про навчання та майбутню професію. А ще – про мир в Україні.  І завжди нагадує співачці: «Мамусю, ти в мене найкраща, найкрасивіша! Хочу бути такою як ти!». Але правила, як одягатися, Оленка знає: головне – бути охайною і не викликати зовнішнім виглядом агресії в оточуючих. Мама б їй ніколи не купила одяг з пропагандистськими написами. Сама ж дівчинка не носитиме, наприклад, рвані джинси - не має тяги до чогось незвичайного. Одяг обирають разом. Оленка може критикувати мамине вбрання, Катерина прислухається. Але і у донечки вже є своя дизайнерська сукня – подарунок Людмили Кущенко.  


На фото: Катерина Бужинська, чоловік Дімітар Стойчев і дочка Оленка.

Фото надані Юлією Толкачовою





Немає коментарів:

Дописати коментар